Netwerklunch geslaagd!

Op 12 januari 2023 vond de Netwerklunch plaats voor leden en niet-leden van het Schelde Safety Network op de mooie locatie van het Industrieel Museum in Sas van Gent. Tijdens deze lunch vond tevens de Algemene Ledenvergadering plaats waarbij werd teruggeblikt op 2022, vooruit werd gekeken naar 2023, inzicht werd gegeven in de financiële situatie en iets werd verteld over de nieuwe communicatiestrategie die het SSN wil toepassen richting haar leden en niet-leden.

Na afloop zei directeur Jeroen Meijering dat de bijeenkomst zeer geslaagd was. Met name omdat na 2 jaar pandemie het eindelijk weer mogelijk was elkaar fysiek te treffen, wat zeker voor het SSN van grote meerwaarde is voor het uitoefenen van haar werkzaamheden. Reden te meer om het organiseren van fysieke bijeenkomsten weer op te pakken. Wordt dus zeker vervolgd…